Horda (B) – Moheda (junior) 2-3

Målskyttar Horda: Johan Lindström, Henrik Jönsson (straff)

Horda höll igång spelet bra i första halvlek. Markus Artursson blev skadad efter endast 10 minuter. Med detta och något återbud så var det endast en avbytare kvar. Henrik Karlsson fick blixtinkallas och kom lagom till andra halvlek. Johan Lindström nätade efter en kvart lite rörigt i motståndarförsvaret och Johan var på rätt ställe, vilket är målskyttarnas jobb. Moheda missade en straff men kunde senare reducera till 1-1 vilket stod sig halvleken ut. Det började bli trötta ben innan halvtidsvilan. Backlinjen skötte sig föredömligt även om man hade vissa problem med en snabb anfallare.

Andra halvlek togs mer och mer över av dom unga spelarna i Moheda. Henrik Jönsson gjorde ytterligare ett mål på straff. Men sedan var det stopp och Moheda kunde dra ifrån till 2-3. Med lite flyt och bättre utnyttjade chanser kunde det blivit oavgjort.

Inga sura miner och en bra genomförd träningsmatch.