Horda B visade moral, vände och vann

Horda AIK B – Guddarp B 2-3

En relativt tempofattig match där Horda startade trevande. Första halvleken är inte mycket att orda om. Vår duktige målvakt Stefan som gjorde sin första match i Horda tröjan var den ende som får godkänt. Första halvan vann Guddarp välförtjänt med 2-0. Efter en uppsträckning i paus så kom Horda ut som ett nytt lag. Bättre tempo och fler vunna närkamper. Viktor Karlsson reducerade till 2-1 och Andreas Tuvesson kvitterade.

Det var en hel del gnäll på den stackars domaren som gjorde så gott han kunde. Men efter en missad straff kändes det trots allt overkligt när domaren dömde en straff till Horda. Visserligen var det ett korrekt domslut, även om det var delade meningar om detta. Med fem minuter kvar stiger Carl fram och lägger säkert in straffen. Sen var det bara och försvara sig dom sista minuterna.

Bra i Horda var målvakts Stefan, Carl, Johannes, Tuvesson och Albin gjorde ett gott arbete på topp. Hade det inte varit för Erik Berggrens kämpaglöd så hade det nog blivit fler mål för Guddarp. En stark andra halvlek för hela laget och tre ny friska poäng.