Moheda – Horda 2-0

Efter nattens snöande så var det osäkert om matchen skulle bli av. Men med hjälp av snöplogar och annat så hade planen blivit något sånär spelbar. Inga linjer och gott om snö på planen var förutsättningarna.

Håkans plan var troligtvis att hans adepter skulle få jobba hårt mot Moheda som ligger högre i seriesystemen. Vilket dom också fick göra. Horda stod upp bra men konditionen tröt i slutet av båda halvlekarna. Moheda gjorde två mål ett i varje halvlek. Men en god målvakts insatts satte stopp för mer. Backlinjen fick slita och nye Markus Emanuelsson gjorde ett gott arbete. Det haglade inte direkt av chanser för Horda, men en och annan vaskades fram.

På det stora hela så gjorde Horda en bra match och alla kämpade föredömligt. Troligtvis gynnades Horda lite av den dåliga planen.

Laget: Johan J, Henrik B, Henrik K, Johan L, Markus E, Peter B, Tobias A, Jakob G, Johannes W, Johnny D, Tobias R, Avb: Erik B, Jonas G. Alla spelade.