Burseryd – Horda 2-0 (1-0)

Onsdag kväll och andra matchen på tre dagar. Många skador och en del återbud resulterade i en 13 mannatrupp. Men en trupp på gott humör. Burseryd startade matchen bra och pressade Horda i första halvlek. Men backlinjen gjorde ett gott arbete och avvärjde attackerna. En och annan chans skapades av Hordaspelarna, men utan resultat. Ett oturligt domslut skapade en hörna för hemmalaget, denna placerades i mål efter ett flipperspel av nickar. I paus fick Hordaspelarna instruktioner att försöka slå bollen bakom motståndarnas backlinje och på det viset flytta upp spelet och få längre anfall. Horda startade halvleken bra och skapade en riktigt het chans där en fri Rydberg placerade bollen på fel sidan stolpen. Efter detta fortsatte ställningskriget. Burseryd tilldömdes en straff som dom säkert placerades i mål. Horda flyttade upp spelet. Men lyckades inte få in bollen varav slutresultatet skrevs till 2-0.

Laget: Roger, Magnus, Henrik B, Carl, Frank, Roberto, Henrik J, Tobias R, Johannes, Peter G, Jakob. Avb: Erik, Anders L.

Varningar: Henrik B (2)