Horda Dam A – Hillerstorp 4 – 1

Seger trots mängder med missade målchanser.

Seger på Kungshall.

Att spela fotboll i regn är tydligen inte vår melodi för i måndagskvällens match visade vi upp en parad av missade målchanser. Det kanske gick lite väl enkelt i början av matchen för efter 15 min. ledde vi med 3-0 efter mål av Elina, Lotta och Mia Å. Efter det så tappade vi skärpan både i passningsspelet och i de avgörande lägena. I slutet av första halvlek reducerade Hillerstorp efter en stark prestation av deras forward. I andra halvlek fortsatte vi att skapa chanser men missade alldeles för mycket framför mål. Efter halva andra så gjorde Lotta sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet till 4-1. Det bästa i en ganska dålig match var att vi skapade mycket chanser och sedan får Elina ett extra plus för 1 mål och 2 framspelningar. Våra motståndare får se upp i nästa match för så här många chanser missar vi inte en gång till.