Horda Dam B – Alvesta 0 – 4

Förlust i sommarvärmen.

Trots ett bra inledning i söndagseftermiddagens match mot Alvesta så räckte vi inte riktigt till. Alvesta tog efter hand över spelet och briljerade med bra passningsspel. Vi fick jaga boll och i den 25 gradiga värmen så tog krafterna slut snabbt. Alvesta gick till halvtidsledning med 0-2 efter två mål som vi släppte till lite väl enkelt. I andra halvlek tog vi tag i spelet igen och skapade ett par giftiga chanser och vi borde med lite tur fått hål på nollan. Istället gjorde Alvesta 3-0 efter en fin individuell prestation och i sista spelminuten gjorde de även 4-0. I Horda gjorde Pernilla S en ny fin insats i målet. Framåt var det framförallt Hanna R och Emma O som skapade chanserna och på mitten slet Martina L och Caroline S föredömligt matchen igenom. Nu tar vi sommarlov i B-laget och kommer igen med nya krafter till hösten.