Rottne Horda Dam B 4-0

Förlust trots strålande kämpa insats.

I onsdagens bortamatch emot serieledarna Rottne kom Horda dameran revanchsugna efter de inledande förlusterna. Det visade sig ganska snart att vi blev tillbakapressade och fick inrikta oss på kontringsspel. Försvarslinjen med Monkan och Ewe i spetsen gjorde en riktigt bra kämpainsats och Annicka i målet räddade ett par givna mål. Tyvärr tog Rottne ledningen vid en situation där bollen i ett tidigare läge var klart utanför förlängda mållinjen, men domaren kan ju också göra misstag. Vi hade några bra kontringslägen där vi borde spräckt nollan men det lyckades inte. Matchen slutade 4-0 och det får väl betecknas som rättvist. Bäst i Horda var förutom de tidigare nämda Ida J som stred som en furie på mitten och Lotta som alltid var giftig i kontringarna. Emma Olofsson gjorde en jättebra debut i damsammanhang och var närmast att spräcka nollan med ett skott i stolpen.

Laget: Annicka B, Monkan N, Ewe O, Lovisa G, Sofia G, Hanna J. Ida J, Mia S, Ulle, Tessan H, Jennie N, Lotta P, Theresa A och Emma O.