Bara en pinne mot Västboås

Munkavallen beträddes av två lag som ebdast hade heder och en placering att spela om. Efter bottennappet mot Kärda förra matchen lovade Horda pojkarna en värdig avslutning. Första halvlek innehöll chanser åt båda hållen. Horda tog ledningen med 1-0. Ett av många fina inlägg från högerkanten av Peter Braun, Henrik B drog på sig två försvarare och målvakten bakom honom kom Roberto och med en vrist gjorde matchen första mål. Halvtid och det kändes som dagen kunde sluta lyckligt. Dom första 35min i andra halvlek ägde Horda mer eller mindre spelet. Ett utmärkt försvarsarbete bäddade får många fina anfall. Västboås skapade några hörnor och fasta situationer. Efter en av hörnorna som Roger boxade ut lyckades Västboås kvittera. Henrik B placerade snyggt in tvåan och Carl S krutade via stolpen in trean. Efter detta flyttade Västboås upp folket och satsade på kvitering, tyvär så trodde Horda spelarna att det var klart och tog det hela lite för lätt. Vissterligen skulle Horda avgjort med fler mål, Bl.a. var Peter B helt fri nästan från halvplan men målvakten gjorde ett bra jobb. Västboås gjorde 2-3 i ett misstänkt offsideläge. När det var 5min kvar så rörde det ihop sig i Hordas straffområde. Magnus och Roger missuppfattade varandra och tyvärr så var Magnus sist på bollen. Roberto hade ett bra läge men tyvärr så gick skottet tätt utanför.

Backlinjen får överbetyg.

Laget: Roger A, Johan K, Magnus E, Frans B, Carl S, Henrik J, Jakob G, Tobias R, Peter B, Peter G, Roberto M. Avb: Henrik K, Henrik B, Johan A (alla spelade)

Målskyttar (Assist): Roberto M (Peter Braun), Henrik B (Carl S), Carl S (Peter G)

Gula kort: Henrik J, Jakob G