Bragdförlust mot Kärda

Hordas A-lag led idag ett hårt nederlag mot tabelljumbon Kärda siffrorna skevs till 2-0. Man kan väl konstatera att detta var en av säsongens sämsta insatser. Kärda hade allt och spela för, Horda har redan säkrat kontraktet för nästa år. Detta genomsyrade väl inställningen i första halvlek som Kärda vann med 1-0. Men laget kom övernens om att går in i andra halvlek med en bättre inställning. Av detta blev tyvärr intet. Innan matchen var det många återbud och med detta så blev det mycket förflyttningar i laget, just detta är väl inte det bästa men inställningen bör det inte påverka. Horda har generellt haft svårt för långsparkande lag hela året. Men Kärda var mindre dåliga idag. Finns inte mycket mer att säga, bara glömma och ta sig i kragen inför dom två sista matcherna.

Laget: Roger A, Carl S, Magnus E, Frans B, Henrik B, Johannes W, Peter B, Jakob G, Jonas K, Roberto M, Peter G. Avb: Erik B, Albin P, Johan A (alla spelade).

Varningar: Henrik B, Jakob G, Johannes W