Seger i första träningsmatchen

Ohsbruk fick bita i gruset

Efter många om och men blev det spel på grus i Värnamo. Planen såg fin ut på håll men vid närmare inspektion visade det sig att det skulle bli mer gyttjebrottning än fotboll. Det var ett förväntansfullt Horda som bytte om. Första matchen för säsongen, ny tränare och ev. nya positioner. Horda startade matchen bra och fick snabbt en tremålsledning. Efter detta var det mest en transportsträcka. Ohs hade inte mycket att sätta emot.

Anfallet med Roberto och Bus löpte bra och skapade mycket. Idial jobbade fint på kanten och bidrog med mycket konstruktivt. En helt nykomponerad backlinje med Sebastian, Andreas, Jönsson och Thomas skötte sig med beröm godkänt. Tyvärr slog Johan J upp sin gamla knäskada i och Johnny D fick hoppa in i målet (senare avbytt av Johan L). Alla spelade och gjorde vad dom skulle. Ohs avslutade matchen med 8 utespelare efter en utvisning och en skada.

Matchresultatet skrevs till slut 8-0 i Hordas favör.

Målskyttar: Henrik B 3, Thomas H 2, Roberto M 2, Idial B 1

Laget: Johan J, Andreas A, Henrik J, Thomas H, Sebastian N, Idial B, Jakob G, Peter B, Johan L, Henrik B, Roberto M. Avb: Viktor K, David Ö, Johnny D, Jim V.