Som vanligt 2-1 i baken

Råstorp/Timfors – Horda 2-1 (1-1)

Jumbon mot serieledarna. Skador, student och lite annat berövade fem man från och medverka. Som tur är har Horda en bred trupp. Oddsen kunde ha varit bättre, men med förändrat spelsystem och mycket vilja skulle det gå vägen.

Horda grabbarna startade som tränar Bennie hade planerat. Med mycket vilja och rejält spel startade Horda matchen bäst. Efter 12 minuter gjorde Johnny en tillsynes perfekt brytning, domaren gjorde ingen antydan till att det skulle ha gått ojust till. Men linjemannen stod och viftade med sin flagga, efter att ha konfererat med sin linjeman kommer domaren tillbaka in på planen och visar frispark. Efter detta kallar han till sig Johnny och delar ut ett rött kort. Ingen trodde det var sant, men så var det. Bara och bita ihop. Horda fick senare en frispark som Peter Arnesson bombade in i krysset. Hordaspelarna jobbade och slet men motståndarna lyckades kvittera innan paus.

Det vara bara och jobba vidare, Råstorp/Timfors utökade till 2-1. Horda flyttade upp och spelade 3-3-3 dom sista 20min och var nära ett kvitteringsmål mer än en gång.

En helgjuten insats av hela laget som förhoppningsvis kan vända den dåliga trenden. Om det finns hedersamma förluster var detta en sådan. Som ni säkert förstår så var inte domaren Hordas favorit

Laget: Roger A, Peter A, Johnny D, Lave, Frank J, Andreas A, Jakob G, Mattias L, Peter G, Henrik B, Gustav L. Avb: Roberto M, Anders L, Idial B (alla spelade)