Träningsmatch Horda – Ohs

Det var ett ganska så B-betonat lag som skulle möta Ohs bruk på Värnamos konstgräs plan.

Stundtals så lyckades Horda spela bra anfallsfotboll med bra passningsspel, men avslutningar på mål lyste i sin frånvaro. Ohs hade några avslut mot mål, där av ett av målen när Hordas målvakt rensade rakt på en anstormande forward som fick bollen på sig och sedan studsade i en hög båge in i målet.

Annars var det brist på bra avslut från Hordas del, vilket ledde till att Bennie fick hoppa in när det återstod 15 minuter kvar på matchen och direkt kunde sätta bollen i tom kasse för att avgöra matchen till Hordas favör 3-2.

Plus till dom spelande målvakterna Johannes W och Rickard som spelade varsin halvlek.

Laget: Rickard, Johannes W, Sebastian N, Roberto M, Thomas H, Jonathan F-H, Jim W, Frans J, Fransisco, Ideal B, Peter B, Andreas A, Bennie,

Målskyttar:
Peter B
Andreas A
Bennie