Nere på jorden igen

Efter 18-0 på två matcher tog det stopp.

Rottne IF blev för tunga. 1-3 (0-1). Hirda började matchen bra, efter dom första 10-15 minuterna såg det ut som ytterligare en 3 poängare. Efter detta vände Rottner och tog över halvleken. Ett mål i baken var rättvist. Efter lite vatten och nytändning kom Horda ut som ett nytt lag och tog över andra halvlek. Tyvärr lyckades man inte få in bollen i målet. Chanser saknades inte. Mitt i pressen fick Rottne in 2:an. Efter detta satsades det friskt framåt med 3 anfallare. Horda reducerade till 1-2 och hoppet tändes igen. Men ineffektiviteten fortsatte. Rottne fastställde resultatet till 1-3 på stopp tid.

Sett över hela matchen så var det en jämn tillställning som kunde slutat hur som. Men för myckewt misstag i passningsspelet och ineffektiviteten i anfallsspelet avgjorde matchen. Det är bara och ta nya tag i nästa match på fredag mot Grimslöv hemma..

Laget: Andersson, A Elmblad, Montero, Schrewelius, Dahlqvist, Lavesson, J Elmblad, Jarl, Braun, Arvidsson, Bengtsson. Avb: Gulldén, Berisha, Olofsson, (Spelade). Petcovic, J Johansson

Målskytt: Ideal Berisha

Varningar: Bengtsson, Braun