Traryd – Horda A 1-2 (1-2)

Laget: Johan J, Frans J, Roberto M, Martin, Rikard, Peter B, Jakob, Johan E, Johan L, Henrik B, Johannes W. AVB: Ideal B, Johnny D, Ander L, Bennie C

På fantastiska förutsättningar i värmen, en riktigt bra plan (bästa i regionen enl. ansvarig). Tog Horda kommandot direkt från start. Traryd gjorde visserligen första målet men det replikerades direkt av Johan L, djupledslöpning följt av en säker kanon. Johannes sköt ledningsmålet. Det var bud på mer i första halvlek. I paus var det relativt nöjda herrar. Tröttheten började dock göra sig påmind. Lavesson och Braun hade känning av skador och blev därmed utbytta.

Andra halvlek spelade Horda lite mer defensivt. Målvakts Johan tvingades till några svettiga räddningar. Annars var det en bra insats och 3 viktiga poäng. Noterbart är att Bennie tvingades till säsongsdebut när Johannes blev omplåstrad.