Dannäs – Horda 1-2 (1-2)

Det var som vanligt en viktig match. Uppladdningen kunde varit bättre. En bil kom på villovägar och dök upp 30 min före matchen. Det visade sig att en av spelarna hade glömt fotbollsskorna, så det blev lite ommöbleringar i startelvan. Väl på plats var spelarna dock på hugget. Adam G forcerade in första målet efter en minut. Lavesson sköt in tvåan i 10 onde minuten. Dannäs kvitterade i 15:e. Förta halvlek böljade fram och tillbaka. Sebastian tog en straff i 15:e. Efter en haltimme uppstod ett missförstånd i mitt försvaret och en Dannäs spelare sprang sig fri, Roberto missade brytningen, detta resulterade i frilägesutvisning och straff nummer två. Denna träffade ribban, 1-2 stod sig i halvlek.

Ja vad gör man med en man mindre, jo man försöker krympa ytorna på egen planhalva och cansar på långbollar. Detta gjorde Horda i andra halvlek. Dannäs kämpade förtvivlat för att få in bollen. Men Sebastian i målet, med hjälp av stolpe och ribba höll emot. Horda kämpade och slet, en stor eloge till alla. När lagen möttes på Munkavallen var förutsättningarna omvända, så över det stora hela så känns varsin vinst rättvist.

Laget: Sebastian B, Johan K, Roberto M, Martin J, Fredrik U, Johan L, Frans J, Jakob G, Henrik J, Johannes W, Adam G. Avb: Andreas A, Rikard S, Daniel O

Mål: Adam G, Johan Lavesson

Note: B-Laget Gjorde en riktigt bra match och slog Bolmsö med 7-2