Fin Avslutning

Horda gjorde sitt jobb och bortaslog Ling i sista matchen. En match som endast gäller placering genomfördes med godkänt resultat. Första målet var riktigt vackert en skarvning av Olofsson tillsammans med en väl tajmad löpning av Holmgren 0-1. Holmgren ökade på till 0-2 på egen hand. Lamberg fick känning av sin knäskada och Björk fick än en gång ställa sig mellan stolparna. Som vanligt gjorde han en klanderfri insats. Ling fick in en reducering i form av ett slumpmål. Efter detta tog Horda åter kommandot Martin Jonsson sköt i 3:an med ett långskott. Skyttekungen Lavesson fastställde resultatet till 1-4 på straff.

Alla i Horda gjorde sitt jobb på ett föredömligt sätt, över mångden höjer sig Jönsson och Holmgren.

Laget: Lamberg, Karlsson, Jonsson, Montero, Björk, A Gustafsson, Jönsson, Gulldén, Olofsson, Holmgren. Avb: Arvidsson, Unbäck, Cederlund (alla spelade).

I och med detta kan vi summera säsongen. 5 i serien och med 3omg kvar chans till positivt kval får betyget väl godkänt. Endast en förlust på höstsäsongen ger mersmak inför nästa år. Vi tackar tränar Bennie för 3 bra och mycket trevliga år. Kvällen avslutades med lag fest. Vi återkommer med information inför nästa år.