Underprestation i Kulltorp

Sämre insats renderade i 0 poäng

Ett något decimerat lag begav sig till Kulltorp, några skador och andra frånfällen till trots så begav sig 15 Hordaspelare till matchen.

Väl där så var laddningen inte total, mest taggad var nog lagledar Bengtsson. Första kvarten var avvaktande från båda lagen. Efter 15 min fick Martin Jonsson en armbåge i ansiktet, med lösa tänder gick han av. Gulldén åkte ner i backlinjen och efter ytterligare 10min fick även han utgå pga. sträckning. Kulltorp hade det mesta av spelet i första halvlek, med långa bollar skapades en del chanser. Men en storspelande Lamberg och en stretande backlinje lyckades hålla undan.

Andra halvlek startade Horda betydligt bättre. Fick ner bollen på den för övrigt jämna och fina planen. Dom riktigt vassa målchanserna kom dock inte. Efter ett missförstånd och en styrning fick Kulltorp en gratischans som dom utnyttjade (65min). Horda försökte flytta upp, men fick inte riktigt ordning på spelet. Dom sista 15min spelade Horda med 3 anfallare, tyvärr utgick även den annars utmärkte Henrik K med en sträckning.

Ingen match som går till historien, ett underpresterande Horda fick stryk av Kulltorp som använde sitt lag på ett smart sätt. Flera av Horda spelarna kom inte upp i sin normala standard. Tilläggas bör att den ny komponerade backlinjen med Björk, Rickard, Ohlsson och Thai gjorde en godkänd insats. Henrik K bör också omnämnas, men sin energi och löpvilja så var han en ljuspunkt i mörkret framåt.

Laget: Johan J, Sebastian B, Rickard S, Tha T, Johan L, Philip G, Jakob G, Erik G, Henrik K, Anton L

Avb: Roberto M, Daniel O, Johan E, Anton O (alla spelade)