Hestra SSK – Horda AIK

Laget:

                         Johan L.

Philip G.  Andreas E.  Kalle Rydh.  Adam G.

Jakob Engström.  Johan E.  Henrik J.  Johan L.
 
          Johannes W.         Andreas A.

Det var två vingklippta lag som mötes i Hestra. Sjukdomar, avstängningar, blindtarmar och dessa baksidor, gjorde att vi var en aning decimerade när vi åkte för en svår bortamatch. Men en fin trend, med 7 poäng de tre senaste mactyherna, gjorde att vi trots allt hade förhoppningar om en god kamp med ett annat minst sagt formstarkt lag.

1:a halvlek visade sig vara ganska intetsägande. Vi hade massor med lägen att få riktiga målchanser, men oj vad vi slarvar. Vi hade för en gångs skull lite tid på oss med bollen, och det njöt vi av till absurdum! Ett par halvchanser åt båda lagen var vad publiken fick se, men ett Horda som jag tycker är bättre än motståndarna i första halvlek.

Inför andra halvlek bestämmer vi oss för att vara mer bestämda, detta blir det dock inte mycket av då motståndet är mer på hugget i andra. Ett ställningskrig på mitten med fortsatt få målchanser präglar början. Henke J får utgå efter 20 minuter efter att ha skallat ihop med en Hestra-spelare, detta i kombination med ett par usla uppspel och bolltapp, gjorde att vi kroknade rejält sista 15 och Hestra tilläts ta över. Innan detta han Widerberg sticka mellan med ett distansskott som tar ribba och studsar ner på mållinjen…  Som sagt tar Hestra över sista 15 och skapar en hel del halvchanser, mycket skapat på trötthets-slarv från oss, men visst osade det katt titt som tätt. I sista minuten slår vi om, och efter en fin löpning får Arvidsson ett inlägg som han snyggt nickar förbi målisen, men i abslut sista stund kommer en Hestraback och rensar på mållinjen… Arvidssons nicktrauma fortsätter nån match till!

Totalt sett var det ett rättvist resultat, men vi hade de två klart hetaste chanserna. Vi gör en helt ok insats, långt ifrån vår bästa men en pinne borta i Hestra är bra med tanke på att dom också är inne i en bra trend, och är ett bra lag!

En stor eloge till motståndet, som försöker att spela fotboll, och är fair och ärliga. Det spelades fotboll igår, och det var kul att se!

Plus vill jag utdela till Kalle, Jakob, Jönsson och den förkylde Arvidsson. Nya tag och troligtvis ny matchbild på fredag i Guddarp, nu kör vi på!