Vad har hänt i höst?

Vi hade ett upptaktsmöte den 26:e November, ett välbesökt sådant. Vi var nära 30 st, vilket är väldigt roligt.

Innan denna uppstart, hade Arvidsson hållit igång pojkarna med innebandy en gång i veckan, något som ändrades till fotbollspass i Rydaholms gympasal. Fyra tillfällen har det blivit, och uppslutningen har varit god. Bara spel står på schemat och farten har varit mycket god, finns mycket spring i benen hos nästan alla och de övriga tvingas hänga med ungdomarna!

I kuliserna har det jobbats med spelare, träningsmatcher, serien, träningar mm… Spelare kommer det att anlända en del nya ansikten, mer om detta kommer. Träningar och matcher kommer i under schema. ¨

Vad det gäller serien så hamnade vi ju i Växjöserien. Detta innebär att egentligen ingenting vad det gäller restid, dock mister vi ju en hel del ”goda grannar”, som Guddarp tex. Detta var en besvikelse men vi får se det som ett ettårigt projekt, med en klar målsättning.

Det har varit en hektisk höst, men vem bryr sig? Nu startar ju det roliga, det man gått och väntat på! Väl mött!