Laget

       Wide J.Elmblad

Lundin Robert Jönsson Erik

Thai Martin Anton Philip

         Lamberg

Olofsson

Sonny

Ortega

Arvidsson

Skenning

HAIK-Alvesta 0-2 (0-1)

Första träningsmatchen bjöd på tufft motstånd, ett hårt satsande Alvesta som kom med ett mycket bra lag. Vi hade inledningsvis lite svårt att ta tag i det, lite problem i positioner, lite nya och kanske nervösa killar och första matchen för året gjorde att AGIF dominerade inledningen, dock utan att skapa något. Allt eftersom kom vi in i det, fick lite närkamper och började hitta rätt i försvarsspelet. Därför kom 1-0 till Alvesta onödigt, där ett flertal individuella misstag inom 20 sek resulterade i mål. I slutet, sista 15 minuterna, var det vi som hade tag i taktpinnen och skapade ett par chanser som borde resulterat! 0-0 i paus hade varit rättvist kanske, sett till chanser i alla fall.

2:a halvlek var riktigt bra från vår sida, vi fick mer boll, längre anfall och skapade en del. Även Alvesta hade en del chanser när spelet luckrades upp. AGIF gjorde 2-0 efter en snygg individuell prestation, efter ca 25 min i andra halvlek. Vi skulle dock ha gjort minst ett mål idag, många chanser och halvchanser fanns men det delas ju ut fler poäng längre fram…

Viktigast idag var det vi tränat på, bitar i försvarsspelet. Detta, med få undantag, fungerade mycket bra. Vi var täta och de yngre hade förstått grejen, så nu kan vi gå vidare i träningen vilket är skönt. Anfallsspelet kommer vi att börja jobba med nu så det ska bli bara bättre och bättre.

En sak till som var härlig idag, var de nya som jag inte sett i match tidigare. Samtliga gör det riktigt bra, och jag ser fram emot den här säsongen!!

Laget

       Wide J.Elmblad

Lundin Robert Jönsson Erik

Thai Martin Anton Philip

         Lamberg

Olofsson

Sonny

Ortega

Arvidsson

Skenning