Summering Februari

Så som troligtvis alla lag har haft det så har även HAIK haft ett smärre kaos pga av vädret. Men vi har ändå inte tvingats ställa in några träningar, det har ändrats i sista stund massor med gånger, men vi har haft Rydaholms sporthall som en bra backup, i kombination med snörugby…

Februari har annars präglats av försvarsspel, där vi nått upp till lagdelsträningar, något som skulle vari klart tidigare. Har även jobbat en hel del med fysiken, där de längre passen är så sakteliga över till mer högintensivt.

Vi har varit helt ok folkat på träningarna. Det finns ju fortfarande folk som tycker att fotboll inte ska bedrivas i en meters snö (???), men vi är generellt sett ett bra antal på träningarna. Nu hoppas man ju att solen kommer strax och att vårspelarna börjar trilla in med…

Bäst i Februari

1. Det goda humöret. Trots all skit denna månad så behåller vi god stämning.

2. Junisarna. Måste skriva igen, ni tar kliv varje träning och vill lära er, det är grunden till all inlärning. Kul att se, kan bli ett bra år för er!

3. Rydaholms sporthall. Att ha tillgång till den ”när man vill” har jag förstått är unikt, grymt skönt!

Sämst i Februari

1. Vädret

2. OS, höll mig vaken.

3. Norge, skitland!