Ny storförlust mot topplag

Horda inkasserade en ny storförlust när Dardania vann på Munkavallen (23 sept) med 7-1 (4-0).

– Men vi gör i alla fall en kämpamatch. Bättre än senast, säger Sorin efteråt.

Här lägger Karl Dahl min straffen fram till 1-5. Han ses skymd till höger om Soin och Dardaniaspelaren.

Här lägger Karl Dahl min straffen fram till 1-5. Han ses skymd till höger om Soin och Dardaniaspelaren.

Dardania jagar uppflyttning till division 5 och kom taggade till Horda. Gästerna tog kommandot direkt men Horda försvarade sig väl med en delvis nykomponerad backlinje framför vikarierande målvakten Tobias Jonasson som skötte sig bra, (Simon fotskadad i hockey). Först i 27 minuten spräckte gästerna nollan och malde sedan på med fint djupledsspel. Det kunde varit mer än 4 mål i baken i halvtid, men försvaret spelade alltså bra.

Andra halvlek blev mer jämn. Vid ställningen 0-5 reducerade Karl Dahl på straff sedan Sorin Marin blivit omkulldragen. Men chanserna att komma närmare i målprotokollet var ganska fåtaliga mot en duktig mostståndare.

För fina insatser svarade mittbackarna Henrik Karlsson och Fredrik Wall, på mittfältet slet Henrik Bengtsson, Albin Pettersson och Karl Dahl föredömligt.

Laget från start: Jonasson – Ryden, Karlsson, Wall F, Nilsson F – Power Pau, Marin, Pettersson, Bengtsson, Dahl – Johansson Tobias. avb (alla med): Wall T, Wall F, Nilsson Alfred, Gulldén J och Karlsson O.

Domare : Marinco Garic – godkänd, men kunde kanske varnat någon mer.

Varningar: Nilsson F, Wall M och Bengtsson H.

Publik: 47