Det blir inget omspel av matchen Horda-Dardania efter missödet med den felaktiga utvisningen.

Sedan Horda AIK vänt sig till Smålands fotbollförbund för att sondera de juridiska möjligheterna står det klart att en protest knappast kan gå igenom.

– Vi har vridit och vänt på ärendet, tagit in en rapport från domaren och även talat med vår tävlingskommitté och faktiskt även med Svenska Fotbollförbundet, säger Magnus Appelberg som är domaransvarig vid Smålands FF.

– Möjligheten till framgång är mycket liten om protesten fullföljs. Visst har Horda AIK drabbats och Dardania fått en felaktig fördel, men det vi har tittat på i första hand är ställningen när utvisningen kom, dvs 1-3, och Hordas möjligheter att kvittera, säger Appelberg.

– Däremot godtas ert krav att utvisningen stryks, således kan Muhammed Reza spela mot Moheda i morgon. Varningen på Mito Stoica kan inte tas bort och han kan alltså inte medverka mot Moheda då detta var hans tredje varning, säger Appelberg.

Horda AIK hade begärt en förhandsbesked och ett interimistiskt beslut för att om möjligt spara de 2000 kronor det kostar. Inför de utsikter som Appelberg skisserar har lagledningen valt att inte fullfölja protesten.