Hett träningsläger i Vrigstad

Horda AIK:s  träningsläger i Vrigstad är verkligen hett i alla avseenden. Men allt flyter på bra, hotellet är kanonfint och alla har skött sig. Redan på fredagkvällen (2 augusti) inleddes lägret med träning på Tallåsens idrottsplats. Därefter middag och bad i poolen.

Lagkapten för dagen var Sorin Marin som gjorde ett briljant jobb som mittback innan han fick kramp och fick utgå. Då trillade också baklängesmålen in. Lägg märke till hur folk försöker svalka varandra i bakgrunden.

Lagkapten för dagen var Sorin Marin som gjorde ett briljant jobb som mittback innan han fick kramp och fick utgå. Då trillade också baklängesmålen in. Lägg märke till hur folk försöker svalka varandra i bakgrunden.

Lördagen, när detta skrivs, är den hetaste dagen för året. 75 minuters träning, bland annat avslutningsspel, följdes av av lunch o poolbad. Sedan Bo-Göran dykt upp och tagit sig ett dopp åkte vi de 3 milen till Hulterstad och i +32 grader gjorde Horda den bästa havleken på länge.

– Vi ledde med 2-0 i halvtid, allt taktiskt fungerade och alla skötte sig fint. Men i andra var det sämre, kanske inte så konstigt. Vi blev trötta både i skallen och i kroppen, säger Shpetim, tränaren.

Horda tog ledningen i 18 minuten genom Muhammed Reza som sköt prick efter framspelning av Armand Ashtiani.

Årets mål, hittills, gjorde sedan Karl Dahl när han bröt ett uppspel från hemmalaget, avancerade förbi backarna och ur liten vinkel sköt knallhårt med vänsterfoten, ribba till stolpe och in.

Men i andra halvlek tog den hårda träningen som varit, ut sin rätt och hemmalaget kunde vända till 4-2.

Inga sura miner i alla fall och på lördagskvällen väntade grillbuffé. Lägret avslutas 4 augusti med träning för säkert trötta spelare, mätta på god mat men inte på fotboll.

Höstsäsongen startar med bortamatch i Lammhult på torsdag och sedan är det hemmamatch mot Dörarp 12 augusti.