Blodig storförlust mot Tolg

Horda svarade för årets sämsta insats när man förlorade hemmamatchen mot Tolg med hela 1- 7, halvtid 1-5. Redan efter 5 minuter ledde gästerna med två mål efter bedrövligt försvarsspel. Två spelare fick uppsöka akuten.

Titta han nickar...efter tre minuter tittar ett passivt Hordaförsvar på när Shaip Trepca nickar in 1-0.

Titta han nickar…efter tre minuter tittar ett passivt Hordaförsvar på när Shaip Trepca nickar in 1-0.

Allt var upplagt för en fin hemmainsats – solen sken, ett starkt lag på papperet och det hade ju sett så bra ut i matcherna innan.

– Istället gör vi årets sämsta match. Ingen i laget kan få godkänt, sa en besviken Shpetim Bushati efteråt.

Efter chocken i inledningen, två mål av Shaip Trepca, fortsatte eländet och det darriga försvarsspelet. Tolgs skyttekung Nikolas Nilsson Gårdemark höll sig framme i 13:e och 30:e. En strimma av hopp tändes när Sorin Marin gjorde 1-4, men 1-5 genom Joel Lindgren släckte ljuset, speciellt som Mohammed Reza blev utvisad i 40:e minuten efter två varningar.

Två spelare fick föras till akuten Här tas David Carlsson omhand av bland andra Philip Gustafsson medan domaren Lennarth Svensson vinkar efter hjälp. Tolgspelaren som ligger till vänster klarade sig med ett mindre sår, Senare skulle dock en av hans lagkamrater tvingas åka till sjukhus.

Två spelare fick föras till akuten Här tas David Carlsson omhand av bland andra Philip Gustafsson medan domaren Lennarth Svensson vinkar efter hjälp. Tolgspelaren som ligger till vänster klarade sig med ett mindre sår, Senare skulle dock en av hans lagkamrater tvingas åka till sjukhus.

I andra halvleks upptakt fick David Carlsson ena ögonbrynet uppslitet efter att ha skallat ihop med en Tolgspelare. Blodet forsade och det blev färd till akuten i Värnamo och åtskilliga stygn, men enligt uppgift är David nu ok.

En stund senare var det gästerna som drabbades. Deodato Peliganga blev trampad på handen så att köttet slets upp på två fingrar. Deodato skjutsades till akuten i Växjö och blev sydd med sju stygn.

Mål av Martin Citron och Anton Sjökvist (straff) fastställde slutresultatet i denna match, som bara är att glömma.

Horda skapade ett par chanser, bland annat hade Johannes Widerberg en nick i stolpen.

Horda skapade inte så mycket, men här nickar i alla fall Johannes Widerberg i stolpen.

Horda skapade inte så mycket, men här nickar i alla fall Johannes Widerberg i stolpen.

Två matcher återstår.

– Nu gäller det att inte ge upp utan träna vidare in i det sista, säger Shpetim, som tvingades ta till två interna avstängningar (nattsudd kvällen före match) respektive olämpligt uppträdande (lämnade avbytarbänken).

Laget från start: Haglund – Stoica, Carlsson, Afshar, Dahl – Ashtiani, Reza, Rakovic, Puscas – Marin S, Widerberg. Alla avbytare spelade: Marin A, Zollufi B, Lundin, Wall F och Gustafsson Ph.

Domare: Lennarth Svensson