Snöplig förlust mot Angelstad, 0-1

Horda hade det mesta av spelet men var inte lika vasst som Angelstad. På sin enda målchans i andra halvlek, en frispark, kunde gästerna göra segermålet (66 min).

– Bittert! Särskilt som vi tränat oerhört mycket på att försvara oss vid frisparkar, säger Shpetim Bushati, hordatränaren.

Krasowski var halvskadad men skapade ändå en hel del i förlustmatchen. Här har han just överlistat duktige målvakten Lindell, men bollen sticker iväg över kortlinjen.

Krasowski var halvskadad men skapade ändå en hel del i förlustmatchen. Här har han just överlistat duktige målvakten Lindell, men bollen sticker iväg över kortlinjen.

Om marginalerna var till Hordas fördel borta mot Dannäs, så var det nu tvärtom. Matchen var jämn, båda lagen hade varsin halvlek. Men ett tveksamt ingripande, eller missförstånd, av försvar och målvakt på en frispark från straffområdeskrysset kunde rutinerade Sulejman Milvic göra 0-1.

Då var vi halvvägs in i andra halvleken i en match som var juste och tempofylld men inte särskilt välspelad. Passningsspelet var inte bra från hemmalagets sida. Och skyttekung Krasowski var sig inte riktigt lik, även om han låg bakom det mesta i anfallsväg tillsammans med Erion Nishku. Efteråt visade det sig att Krasowski spelat med en skada som orsakat en bula på låret.

Resten av matchen var en enda stor press från Horda med chanser som Krasowski, Berber och Marin den yngre skapade. Erion Nishku har ett fantastiskt skott i vanliga fall, men den här kvallen var siktet fel inställt.

Nye mittbacken Zamfir gjorde ett bra jobb i backlinjen, liksom Fredrik Wall. På mitten slet Widerberg utan att få ut så mycket. Emil Ring var med i spelet mycket, liksom Erion. Sandström gjorde en bättre match än senast.

Men inget räckte till. Nu blir det att ladda om batterierna. Traryd borta ska inte vara någon omöjlighet.

Bäst i Angelstad; mv Andreas Lindell och Rama Bajrami.

Laget från start: Haglund – Wall F, Zamfir, Afshar, Dahl – Ring, Widerberg, Nishku, Sandström – Marin S , Krasowski. avbytare som spelade: Berber, Marin A, Stoica. Spelade ej: Albin Pettersson, Constantin (mv res)

Bra domare: Lennarth Svensson, Skillingaryd.

Publik: 47

Varningar till Berber och Sorin Marin.