Ny design och nytt innehåll på hemsidan

Horda AIK får nu en hemsida med ny design, mer överskådlighet och uppgraderat innehåll. Förhoppningsvis är den också mer användarvänlig än den gamla, som med bara mindre justeringar varit i bruk sedan 2002.

Horda B , tvåa i serien

Horda B , tvåa i serien

Sajten erbjuder numera en bra läsupplevelse även i mobiltelefon och surfplatta. Det går att söka eller bläddra i vårt artikelarkiv som sträcker sig över tio år tillbaka i tiden. Den nya plattformen gör det också enklare för webbsidans administratörer och skribenter att lägga till nytt material och att underhålla hemsidan.

Arbetet med att designa om hemsidan påbörjades i våras av Oskar Carlsrud Felander, före detta spelare i klubben och delägare i Mölndalsbaserade Textalk AB. Företaget gör inte bara webbsidor av olika slag utan levererar även lösningar för e-handel, designjobb, tidningar för blinda/synskadade och mycket annat. Besök gärna deras hemsida www.textalk.se för mer information.

Nyheter, matchreferat och resultat kommer givetvis att vara prioriterat, men också allmän information om klubben, Munkavallen med uthyrningsmöjligheter m.m. Det kommer också att bli lättare att hitta till våra sponsorer, något inte minst dessa uppskattar.

Inför kommande säsong (2016) ska spelartruppen presenteras närmare. Längst ned på förstasidan hittar ni ett galleri av personer som alla gör insatser för Horda AIK. Ni som går med i vår växande verksamhet kommer säkert att stöta på dem.