Kanonlag på gång – sju nya klara

Horda AIK har gjort klart med sju nyförvärv senste veckorna , varav tre stycken skrev på bara några timmar innan ”frimånaden” upphörde vid midnatt, natten mot den 16:e december.
Alexis Espinoza, Nazif Brahimi, Milan Mladenovic, Franjo Misic och Bartek Krasowski är de fem som går till Horda från andra klubbar medan två andra Erick Perez och Confiance Tuyizere har rekryterats efter att ha inbjudits att träna.

33 spelare med olika ambitioner var och tränade den 15 december. Chefstränare Emir Arslanovic och hans assistent Matthew Griffin hanterade den väldiga skaran bra.
Nu kommer en trupp på 24 spelare att tas ut på torsdag och resterande spelare som fortfarande är intresserade av att i första spela i B-laget får fortsätta träna på en egen tid inomhus.
De nya är: Nasif Brahimi, 27, från Dardania, snabb och teknisk mittfältare, Franjo Misic, bara 22 år, men en erfaren toppspelare med div 3-meriter, Bartek Krasowski, 23, ”favorit i repris” – vem minns inte denne härlige, snabbe forward som vann skytteligan 2014, men spelade i Rydaholm 2015 i superfyran, Milan Mladenovic, 24,lång och stark och teknisk mittback, senast i Liljan, Alexis Espinoza, 27, från Tannefors i div 4, Östergötland , Erick Perez, 19, hård och teknisk spelare, ursprungligen från Colombia men som bott i Rydaholm ett tag samt Confiance Tuyizere, 19, tekniskt krutpaket från Kongo, som också letat efter en klubb ett tag.