Sex nyförvärv – så här ser de ut

Som tidigare meddelats har Horda AIK:s höstträningar verkat som en magnet på lediga spelare runt Värnamo/Horda/Rydaholm.Efter några veckors provträning, med upp till 33 deltagare inomhus, kunde nye tränaren Emir Arslanovic välja och vraka och går nu vidare med en trupp på 24, start 9 anuari, Kungshall. De tiotalet överblivna får fortsätta med träning en gång i veckan inomhus fram tills Munkavallens väldiga ytor kan tas i anspråk.

Sex nyförvärv som tränarna Emir i mitten övre raden och Ronny uppe tv  hoppas mycket på, liksom coach Matthew som var  upptagen med materiel när bildens togs.

Sex nyförvärv som tränarna Emir i mitten övre raden och Ronny uppe tv hoppas mycket på, liksom coach Matthew som var upptagen med materiel när bildens togs.

Tre etablerade division 3-4 spelare; Franjo Misic, th uppe, Bartek Krasowski, 2 a fr h uppe och Alexis Espinoza , i mitten nederst Det smakar förstås mumma och låter fantasin skena. Lägg till rutinerae Nazi Brahimi , i grönt, från Dardania och Milan Mladenovic, brytsäker mittback (ej med ikväll). Tre helt nya bekantskaper tog sig också in i A-truppen: Eric Perez (klämd mellan tränarna) och ungdomarna Kojar och Reza Musajiv. Reservation för namnensstavnng.