På lördagen 16.1 mötte det upp 20 spelare från Horda  på Gymcenter i Värnamo.

Ingen visste vart dom skulle på förhand, eller vad som skulle hända denna tidiga lördagsförmiddag.

Tränare Assar hadde bjudit in laget till en träningssamling med en matbit efteråt för att stärka sammanhållningen bland alla våra nya killar.   Men först hade Horda AIK stämt träff med Tabata instruktör Anela Durakovic

Det visade sig at rara Anela var en ganska bestämt dam som skulle visa Hordas grabbar hur man genomför ett Tabata- pass.  Ett pass med nio olika block skulle genomföras på 1 timme och 15 minuter, med noga inräknade intervall. Det vil säga i ett sträck. Grabbarna var lite osäkra i början , men dom började lite lätt med uppvärmningen och fick i gång flåset, med lite dansrörelser. Det såg ut till att bli en trevlig förmiddag. Då visada Anela på riktigt hur tufft Tabata är.  Hun genomförde den samma träningen som killarna samtidigt som hon hadde stenkoll på att dom gjorde som dom skulle och inte fuskade. Hon var som en virvelvind över hela salen och piskade dom stakkars fotbollspelarna.

Det kan lugnt sägas att det var ett trött gäng som avslutade träningspasset efter en jätteinsats. Något som kännetäcknar dette goda gäng. Detta kommer bli Horda AIKs stora styrka denna sesongen. Vi ger aldrig upp. Den samma insats och vilja som vi ser varje träning visades igen på på Assars överraskning.  Grym insats.

Maten på Divottis efter träningen smakade förträffligt, och alla höll med om att det hadde varit en ovanlig, men tuff och givande träff. Vi vill också passa på att tacka Fehmi Candimir och hans familj för mycket trevligt bemötade och upplägg

En tuff träning