Bartek is back – premiär 20 april

BARTEK IS BACK!
VÄLKOMMEN till premiären i division 6 Värnamo, onsdagen den 20 april kl 18.45 på Munkavallen. Horda möter då tidigare div 4- och 5-laget Bors Sportklubb, som nu uppges ha fått en nytändning. Vi har kioskförsäljning och servering av varm korv , kaffe mm – det vill säga den perfekta menyn. Solsken ska det också bli.
Horda har rekryterat flera kvalitetsspelare från förbundsserierna , t ex Kenan Arslanovic ( V Södra) , Alexis Espinoza (Tannefors) och – favoriten och skyttekungen från säsongen 2014, Bartolomiej Krasowski, (Rydaholm). Ett annat nytt namn är store mittbacken Milan Mladenovic (Liljan) och slitvargen Nazif Brahimi (Dardania). Och förstås, de trogna namnen från tidigare ; Henke, Johannes, Kalle, Simon , Sandström m fl är förstås kvar. Liksom våra egenuppfostrade talanger från Somailia och andra länder där livet är svårt. Domare i matchen är rutinerade Haris Ohran. Matchsponsor är Horda Stans och matchbollen är skänkt av Bäckaskogs Fastighetsbyrå – bygdens egen mäklare.

Bartolomiej Krasowski vänder åter efter en  tid i Rydaholm. Välkommen du och de andra sex nya.

Bartolomiej Krasowski vänder åter efter en tid i Rydaholm. Välkommen du och de andra sex nya.