Fin seger till Utvecklingslaget

Av Ronny Ulvedalen

Ny fin säger för utväcklingslaget. Vi mötte Liljan, för andra gång på två dagar; på Ljusseveka i strålande sol.
Horda lade ribban direkt och styrde spelet . Det var många fina insatser och till tider mycket bra spel i 1,halvlek. Horda fann vägen till mål hela 4 gånger och Francisko i målet spelade stort. han gjorde allt rätt mot små giftiga Lijan speelare som hade flera bra möjligheter till att redusera. Alfred var riktig på hugget ochh gjorde det första målet efter en fint långskott igen. Manuel gjorde sitt första mål i Horda- tröjan . Affe följde upp med ett till Och Kalid avrundade kvällen med Hordas 4.mål.
Andra halvvlek blev otroligt nog mållös. Manuel fick en kanonpasning från Alfred och skulle klämma till från 12 m och missade bollen totalt i et mycket fint friläge. Amman rullade bollen under målvakt, men han klarade att stoppa bollen med tröyan. Senare Gjorde Amman det samma igen, men denna gånge var det stolpen som hindrada en förtvivlad Amman i att göra mål. Liljan kämpade på bra och skapade några rikta farliga möjligheter, En i ribban och Francisko hadde det hett om öronen.
Francisko levererade en kanonmatch i målet. i backlinjen spelade Kalid, Johan,Tobbe och karl mycket bra, Alexis, Emiliano kämpade bra på mitten. Ahmed spelade sin bästa match till nu och tar stora steg framåt, igen hadde han en riktig fin avslutning på mål , men den ville inte in. Manuel , Poston, Abdifatha, kämpade bra i värmen: Amman ångade på och Alfred var riktig vass i sin forward roll.
En riktig bra match av Horda i värmen , till slut så spelade vi Liljan tomma och kunde kontrollera hem matchen.