Horda till femman efter 19 raka

Horda AIK får spela i den nya ombildade och svåra division fem serien nästa år efter den 19:e raka vinsten, nu mot Moheda , 2-1 efter två mål av Nazif Brahimi.

Mycket jubel efter denna osannolika och oväntade framgång för ett lag som bara för tre år sedan var laget som fick mest stryk.

Kanske jublade denne ordförande mest 1000 mil från Munkavallen.

Det här är ett lyft för hela Horda, dess föreningsliv och självförtroende – kanske också för näringslivet.

Lagbild

we are the champs.för namn se taggning på facebook

we are the champs.för namn se taggning på facebook

Med två nya tränare, Emir Arslanovic och Ronny Ulvedalen och en som var med redan 2014, Matthew Griffin, startade vi vårt äventyr. Många kvalificerade spelare med erfarenhet från förbundsserierna kom ,och alla som vi ville skulle stanna – de stannade.

Tillsammans har vi gjort en resa som ingen trodde var möjlig. Förlust i de två första hemmamatcherna (Bor och Hånger), men sedan satte vi fart… Alla häpnade!

I kvalet blev det idel segrar. Serieomläggningen var gjord för att begränsa möjligheterna för små lag som Horda att avancera – men vi gjorde det.

I matchen mot Moheda satt det långt inne. Ende konkurrenten om förstaplatsen, Angelstad, satte 4-0 mot Reftele. Men Horda kämpade till sig en vinst 2-1 efter två mål av Nazif Brahimi.

-Vi var bättre men det växlade och de hade två träffar i stole och ribba.Det kändes aldrig som någon fara även om vår målvakt Milan fick göra några kvalificerade räddningar, säger Ronny Ulvedalen , Hordas biträdande tränare.

-Detta var en laginsats även m flera gjorde storartade insatser som t ex Nazif med sina tgvå mål, Annmo och Bartek, Alle och Aman och Kalle m flera.

Mer info och bilder kommer