Hej alla. Fredrik Unbeck Bjerkander heter jag och är från och med i år ny tränare för det anrika Horda AIK. År 2016 var ett fantastiskt år rent resultatmässigt och avancemanget till division 5 verkligen välförtjänt. Men då var då, och nu är nu. Trots uppflyttning har i princip en hel trupp lämnat oss för andra äventyr, och in har i stället 18 nya spelare tillkommit. Vi har förmodligen den yngsta truppen i vår serie och det finns därför en stor utvecklingspotential att bygga på. Serien som vi har hamnat i känns som en stor utmaning. Sex lag i serien spelade förra året i division fyra vilket känns både tufft och inspirerande för oss som nykomling. Och seriepremiären mot Guddarp som av många anses som en av favoriterna blir en härlig värdemätare för oss. Vi siktar såklart på att vinna så många matcher som möjligt i år genom ett passningsbaserat spel på marken. Vi tror och hoppas att vi kommer utvecklas kontinuerligt och känner oss bekväma i de förberedelser som vi har gjort. Vi hoppas att bjuda publiken på ett soligt, myggfritt, underhållande och bra fotbollsår. Nu kör vi!