Storförlust med många borta

Massor av återbud på grund av examensfester, jobb, skador och annat. Det ledde till en storförlust hemma med hela 12-0 (6-0) mot topplaget Vederslöv. Men heder åt dem som ställde upp och krigade.

Vederslöv var tunga och vassa. Här försöker Aman avvärja med Camilo i målet. Rydén i bakgrunden . Foto: Joachim Sandolf

Vederslöv var tunga och vassa. Här försöker Aman avvärja med Camilo i målet. Rydén i bakgrunden . Foto: Joachim Sandolf

Ingen ordinarie målvakt kunde medverka så Daniel Valdes fick den uppgiften. Han gjorde en tapper match med några na räddningar innan han blev skadad i en sammanstötning och fick utgå. Då var ställningen 0-4 och matchen avgjord. Manuel Camilo fick sedan ta över och kämpade bra även han.

Matchen var annars inte så ojämn som man kan tro när man ser siffrorna. Men annars är det bara att glömma och koncentrera sig på de tre kommande matcherna. Det finns fortfarande hopp och vi räknar med att rejäla förstärkningar är på väg – mer om detta senare.

De här 15 ställde upp , trots eget studentfirande och annat som lockade. Tack till er alla. Valdes – Aman, Sandolf, Mohieldin , Dahl – Espinoza Alexis, Seeon, Ryden, Pau, Espinoza Emiliano  – Camilo Avb: Marin Alexander, Al Salkhadi, Diriye, Kamal.

0-7 på väg in. Marin och Aman försöker täcka, foto: Joachim Sandolf

0-7 på väg in. Marin och Aman försöker täcka, foto: Joachim Sandolf