Allt mörkare efter 1-4 mot serietvåan

Det ser allt mörkare ut för Horda AIK i jakten på kontraktet. Dels förlust hemma mot Hjortsberga, dels seger för Agunnaryd och även Angelstad. Nu krävs det ett mirakel…

Abdifatahs skott till 3-1 sitter bakom gästmålvakten. Då tändes hoppet

Abdifatahs skott till 3-1 sitter bakom gästmålvakten. Då tändes hoppet

Serietvåan Hjortsberga med sitt passningssäkra snabba spel är kanske inte ett lag vi måste slå för att hänga kvar. Det gjorde vi inte heller men vi spelade i alla fall jämnt och hade 1-3 när Haris Kolaric nickade i ribbkrysset (se bild) och ut, varpå vi drog på oss en vansinnesutvisning (Aman) – och så var den kvällen förstörd. Till slut 1-4 och ännu en förlustmatch där marginalerna inte var med. Målskytt var Abdifatah Diriye som gjorde 1-3 på ett härligt skott från strafforådeslinjen i början av andra. Bra i Horda, som låg under med 3-0 efter en kvart, var nye Zenel Dautaj , trots att han var halvkrasslig efter en lång flygresa samt Abdifataha och i viss mån målvakten Anto Cosic. Haris fick inte så mycket att jobba med.
-Jag är ändå nöjd med vår andra halvlek. Vi hade kunnat vinna utan utvisningen och med lite flyt, sa Shpetim.

Tyvärr brister det i försvaret och mittfältet tar inte kamp som man skulle önska. Forwards får för dåliga passningar att jobba med.

Haris nära nicka in  reducering. Foto: Vaisanen.nu

Haris nära nicka in reducering. Foto: Vaisanen.nu

Laget från start: Cosic – Aman, Sandolf, Zamfir, Dahl – Mohieldin , Preteni L, Preteni K,  Gashi – Kolaric, Dautaj . AVb: Dorohonceanu, Pau, Al Salkhadi, Diriye, Rydén ( alla utom reservmålvakten Dorohonceanu spelade)

Bra domare : Elin Pettersson , Alvesta    Publik :42

Grov utvining . Mohammed Aman , avstängd nästa match och eventuellt längre ( ojust spel 68 min), varningar till Cosic Mohieldin.

Nästa match gäller Norrhult borta på lördag klockan 13.

Kanonskytten och en de bästa Abdifatah Diriye

Kanonskytten och en de bästa Abdifatah Diriye