Bitter förlust i Norrhult

Ännu en bitter och knapp förlust . 4-3 i baken mot ett starkt Norrhult borta. Men vi ledde med både 1-0 och 3-2 efter fantastisk glöd , inte minst bland b-lagsspelarna som fått hoppa in som reserver för krassliga och arbetande ordinarie. Hemmalagets segermål kom i 92 a minuten, ett mål som assisterande domare Ali Ramadani ville underkänna för offside.

-Jag anser att Ramadami hade rätt, deras målskytt störde vår målvakt, sa tränare Shpetim efteråt.

Haris , tv, och Zenel har kämpat in kvitterngen till 2-2

Haris , tv, och Zenel har kämpat in kvitterngen till 2-2

Horda tog ledningen genom nye Zenel Dautaj i 7 minuten. Framspelad av Haris täckte Zenel bollen och krutade in den från nära håll. Horda , för dagen i lila byteskläderna, höll sedan spelet fint uppe och skapade tre rykande chanser till genom Haris, Zenel och Abdifatah , men millimetrarna var inte med. Istället kvitterade Norrhult i 42:a minuten sedan Horda missat en offsidefälla. I andra halvlek tog Norrhult över och tog ledningen med 2-1. Men Horda gav inte upp utan i 59:e forcerade Zenel in kvitteringen , åter framspelad av Haris , se bild i kommentarsfätet. Tio minuter senare rundade Haris målvakten och lade in 3-2 och nu tänees hoppet. Men tio minuter före slut kom hemmalagets kvittering och på övertid även segermålet (som alltså linjedomaren ville underkänna).

Många gjorde fina insatser den här dagen. Haris och Zenel förstås men även Abdifatah, Henry Pau , Kalle Dahl och Bartek . Med alla ordinarie med hade vi bombsäkert vunnit.

Laget från start: Cosic – Al Salkhadi, Zamfir, Krasowski, Dahl – Gashi, Pau – Dautaj, Camilo, Diriye – Kolaric. Avb: Ahmadi, Kemo, Shukri.

Varningar: Krasowski, Camilo

Haris har gått loss och rundat mv och lägger in 3-2

Haris har gått loss och rundat mv och lägger in 3-2