Fyra mål av Haris i B-upptakt

Shpetim fick en drömstart i sin nya Hordakarriär. Fint coachat och disponerat B-lag – med förstärkningar – gjorde fotbollspropaganda på Angelvi i Angelstad. Många A-lagsspelare även i hemmalagets sk B-lag. Vinst med 6-3 efter fyra fina mål av vårt nyförvärv Haris Kolaric, ett vardera av Abdifatah Diriye och Alex Zamfir. Haris visade vilken toppforward han är, hans mål med huvud och fötter var suveräna, särskilt egna genombrotten efter crosspassningar från Karl Dahl. Vi kämpade som ett lag och kanske var detta början på något nytt. Plusinsatser av Aman , veteranen Nesat, Sandolf, Rydén och målvakt Anto samt förstås Kalle och Haris.
Bilderna föreställer uppladdning i halvtid, sedan Haris nickmål och skott efter genombrott.
Nu väntar A-höstsäsongen. Upptakt borta mot Strömsnäsbruk på klassiska Strömsborg – jag tror faktiskt vi kan överraska. Kom gärna och stötta oss – för nu börjar jakten på div 5-kontraktet.

Haris krutar in 3-1

Haris krutar in 3-1

Haris nickar in 5-3

Haris nickar in 5-3