Storförlust mot Växjö Norra

Horda AIK-grabbarna  var chanslösa mot ett proffsförstärkt Växjö Norra. På Munkavallen 25 augusti blev det 0-11 efter 0-5 i halvtid. Därmed ligger Horda kvar på jumboplats , samtidigt som man förstärker truppen med två spelare från Dardania , som ragit sig ur sin div 5-grupp.

En talande bild. Hordas målvakt är däckad.

En talande bild. Hordas målvakt är däckad.

Redan efter ett par minuter var nollan spräckt genom Julius Bakkabulindi , som senast spelat i en spansk halvproffsliga. Många markeringsmissar och tillkortakommanden i försvaret den här kvällen . En onödig straff också.

Horda hade inte ett skott på mål och i andra var det likadant.

Bara att glömma det här – och kanske skämmas lite.

Eftersom Agunnaryd under lördagen förlorade hemma mot Norrhult så finns en reoretisk chans för Horda att hamna på kvalplats men det kräver vinst i samtliga fem kvarvarande matcher. För att göra en sista ansträngning har viskaffat två erfarna spelare , en målvakt och en mittback, Tefik Ferizi  och  Adis Ramic från Dardania. Båda blir spelklara till mötet mot Angelstad på lördag.