Tjuvar slog till igen mot HAIK

Någon gång efter tisdagskvällens träning och före 0700 på onsdagen har tjuvar forcerat galler och serveringsfönster till kiosken och stulit allt ät- och drickbart. Tjuvarna har också brutit upp ett hänglås till en tankvagn som tillhör den skogsfirma som arbetar väster om planen.
Korv, läsk, kaffe, godis mm till ett värde av 1000 kronor är förvunnet. Ur skogsfirman bränsleförvaring har inget stulits.
Tjuvarna har brutit upp hänglåset till kioskluckan och därefter har skjutglasets spärr satts ur spel. Stölden upptäcktes vid lunchtid på tisdagen av styrelseledamoten Johan Skoghäll.
Vissa observationer har gjorts och det är inte omöjligt att de här tjuvarna åker fast. Horda AIK kommer att göra polisanmälan. Någon som vet något? Hör av er till Torsten eller polisen i Värnamo, Förövarna som slog till i juli är på fri fot och åklagare har meddelat att det inte finns några spaningsuppslag, varför förundersökningen är nedlagd

Tomt i kylskåpet

Tomt i kylskåpet

Hänglåset till skjutbara serveringsfönstrets skyddande galler uppbrutet

Hänglåset till skjutbara serveringsfönstrets skyddande galler uppbrutet

Kioskens telefon slängd i golvet

Kioskens telefon slängd i golvet