Storspel och 3-3 mot seriefyran

Bra jobbat av alla runt vårt hårt prövade lag. Slut med förluster nu? Och ett avstamp inför 2018 då vi ska vara ett topplag i sex, 3-3 borta mot seriens fyra Vederslöv/Dänningelanda var en stor framgång som tillkom efter hårt arbete och smarta avslutningar. Tre assists från  Zenel Dautaj och tre smarta mål av Haris Kolaric + jättefint lagspel. Och vilken moral. Toppar utöver de båda nämnda ; Abdifatah Diriye, Karl Dahl , mv Anto Cosic och nye högerbacken Hosseini. . Shala också bra, liksom Mohieldin.

Zenel på högerkanten . Tre assits , här dribblar han bort backen

Zenel på högerkanten . Tre assits , här dribblar han bort backen

Hemmalaget tog ledningen genom ett sorts självmå i 13 e minuten och ökade på efter en kontring sedan Horda slagit ort en egen hörna.

Men Horda gnetade på , spelade fint och kraftfullt och i 27:e reducerade Haris Kolaric och kvitterade sedan efter att ha vänt bort sin bevakning och satt bollen i Emil Gunnarssons bortre gavel.

I halvlek var det uppåt , men så gjorde hemmalagets Anton Rapp 3-2 . Men Horda gav inte upp ; Zenel, Haris och Abdifatah tog fram chanser , fixade ribbsott och ett offsidemål innan Zenel kmpade till sig bollen i 67:e och spelade fram Haris till 3-3 som sedan stod sig tiden ut.

Laget från start: Cosic – Shala, Dahl, Zamfir, Cani – Dautaj, Preteni L, Mohieldin, Gashi – Kolaric, Diriye. avb : Rydén, Hussaini, Al-Salkhadi,

På söndag 1 oktober avslutar vi med hemmamatch kl 15 mot Agunnaryd. Välkomna att ta farväl och stötta inför 2018. Bilder : Zenel gör bort sin gubbe , sedan målpass. Haris sittande signalerar kvittering, kramas sedan om av Zenel och Albert. Zenel tacklar undan Vedeslöv högerback , se hur bollen stannar kvar på rätt sida , sedan assist nr 3 till Haris.. Haris hade också skott i ribban och ett offsidemål inne , dock korrekt bortdömt

Glädje efter 3-3

Glädje efter 3-3