Storseger mot Dardania

Av Ronny Ulvedalen (text och bilder)

Fantastisk seger med 6-0 i hemmapremiären på Munkavallen över Dardania. (0-0 halvtid)

Stor matchhjälte blev Zenel Dautaj med tre mål i en halvlek.

Här kommer alla målen i en fotokavalkad.

Dardania var snäppet vassare i första halvlek och vår målvakt Max fick göra ett par riktigt fina ingripanden. Han var lugn och säker hela matchen. 
Tränare Shpetim var inte nöjd med insatsen första 45 och tog fram hårfönen i halvtid. Grabbarnas tröghet i början berodde nog på den fantastiska måltiden vår nya syrianska kokerska tillagat, det verkade som som om spelarna var i paltkoma, men det var mycket energi i maten som gjorde att killarna körde över Dardania i andra halvlek.

Zenel öppnade målkontot efter 15 minuter in i andra, friläge.  Armani Ashtianti utökade med Hordas andra mål 4 minuter senare, lobb över målvakten. Då var det bara gulsvart i fokus. Två snygga mål till av Zenel, direktskott efter hörna och snick nick, innan Kadir och Prince avslutade exekutionen i slutminuterna.

Shpetim Bushati: Vi ändrade taktik 4-3-3  efter den dåliga första halvleken då vi tappade mittfältet och blev desorienterade. Vi gick över till 4-4-2, fick igång vårt spel och avgjorde sedan genom bättre, kondition, teknik och styrka.

Födelsedagsbarnet, kaptenen och direkt från Afrika hemvänd fredag kväll, Henrik Annmo ledde laget föredömligt. Stort grattis ! Tack till Alexandru Zamfir som gjort 4 säsonger i Horda, han övergår nu till korpen tillsammans med Sorin , en annan trotjänare.

Alexandru svarade för en snygg assist liksom Kadri (3 st) och Shukri (1) och Arman (1). Endast en varning: Mohammed Reza.

Bra dmare från Älmhult: Asmir Ferhatovic och Elvir Hasaniq.
Full pott på 2 matcher inte illa. Det följer bilder på samtliga mål i följd
Målgörare. Zenel Dautaj 3, Arman Ashtianti 1, Prince Kurankye 1, Kadir Hajrovic 1.

Mån

Grattis till segern och de 33

Grattis till segern och de 33

Armans superlobb

Armans superlobb

4-0 supernick

4-0 supernick

Kadir 6-0 iskallt

Kadir 6-0 iskallt