Ny förlust – spänningen stiger

Nu krävs det skärpning – och träning. Annars försvinner de hägrande guldmedaljerna och seriesegern. Bitter förlust hemma, 0-1, innebär att ledningen i praktiken nu är endast två poäng.

-Men det här ska vi reda ut, säger lagkapten Annmo.

Spänningen stiger och det var ju inte meningen. Hordas andra raka förlust kom när serietvåan Nissafors vann 0-1 (0-1) på valdagen. Hårt och gnälligt, för mycket klackspark och plotter och för lite spring. På bilden avvärjs en Hordachans när något skott aldrig blev avfyrat…lite vänskapligt också (andra bilden): erfarne Haikkaptenen Henric Annmo kollar ev spinalskador hos Nissafors matchhjälte Iwela som skadade sig när han försökte nita Johannes Widerberg. Ingen fara dock.
-Jag hade hoppats på oavgjort så att avståndet skulle vara konstant ned till andralaget , men vi kunde inte kvittera , fick pank istället, säger tänare Bushati, som endast framhåler en spelare som godkänd : Annmo.

-Trots förlusten känns det ändå som vi har läget under kontroll. Vi har saken i egan händer, säger Bushati.

Lindrig utvisning och avstängd mot Rydaholm: Mohammad Reza 79 min.