Storstryk efter tidig utvisning

-Detta är bara att glömma och inget att älta eller prata om. Vi måste kunna ta en förlust som denna och sedan komma igen.Men jag kommer att sova dåligt i natt, skulle jag tro.
Hordas tränare Emir Arslanovc var både förvånad och bestört efter smällen i Eneryda, 9-0, men höll ett pedagogiskt fint tal efteråt (se bild , äv med sportchef Ronny och materialaren Valerian).

Mittbacken och lagkaptenen Henric Annmo avvärjde ett skott mot mål i 5e minuten – och blev utvisad med hemmastraffspark som följd och ledning 1-0.
-Det känns väldigt surt och felaktigt. Jag kastade mig med hela kroppen för att avvärja utan avsikt att ta med hand. Men bollen sköts rakt på min överarm, Följden i straffhänseende är för hård;straff, mål, utvisning och avstängning nästa match, säger Henric som fick följa matchen från åskådarplats (bild).
Horda med tio man kom ändå igen , men i längden höll det förstås inte.
-Man kan mitt i ert elände och otur ändå se att ni har både talang och är vältränade. Jag tror ni tar en hel del vinster i normala matcher, sa hemmalagets tränare, Ola Gustafsson efteråt.
Ingen spelarkritik de här gången och revansch på skärtorsdagen?