Ny förlust trots övertag

Det blev en snöplig förlust i den viktiga bottenmatchen. 2-4 mot Angelstad efter ledning 2-1 när tio minuter återstod av en jämn och juste match på en solig nationaldag. Före avspark hedrades avlidne UEFA-basen mm Lennart Johanssons minne med en tyst minut.

Hordas kvitering, 1-1 i krsset av Jeton

Hordas kvitering, 1-1 i krsset av Jeton

Både nye tränaren Artan Ramosaj och sportchef Ronny Ulvedalen gör samma analys: Bättre spel än tidigare men mittfältet kunde inte riktigt orka med när Johannes Widerberg tvingades till defensivt spel efter nyförvärvet Ahmetis skada.

Gästerna tog ledningen efter ett solonummer av matchens gigant Ali Hosseini i 33.e minuten, men Horda kvitterade i 40:e geom att kanonskott i krysset av Jeton Brahimi.

Andra halvlek var sedan Hordas och ledningsmålet kom i 58e när Jeton direktskarvade in 2-1. Men en stund senare drabbades nya Ahmed Ahmeti av kramp efter hårt slit som mittback. Omdisponering krävdes och när Hordas playmaker och bäste spelare (tilsammans med Jeton), Johannes Widerberg fick ta defensivare uppgifter, så rasade mittfältet. Publiken väntade på att Annmo skulle lämna bänken, men hans fotskada var för besvärande.

Fart på målskyttet för Brahimi

Fart på målskyttet för Brahimi

Tremålsskytt och gigant: Ali Hosseini

Tremålsskytt och gigant: Ali Hosseini

Sista tio minuterna blev en mardröm: kvittering (81) av evin Meijers , ledningsmål (83) och segersäkring (89) av Hosseini.

Inga varningar eller utvisningar.

Bra domare: Peter Junhem, Taberg

Publik: 43 betlande , hälften från Angelstad.

Glädje efter 2-1 ; Yaya, Omar och  Edi gratulerar Jeton

Glädje efter 2-1 ; Yaya, Omar och Edi gratulerar Jeton