Vill du vara med och göra en insats för barn och unga i vårt samhälle?

Vill du vara med och göra en insats för barn och unga i vårt samhälle?

Vi i Horda AIK tycker att det är viktigt att det finns olika möjligheter för barn och ungdomar att träffa kompisar på fritiden, ha roligt, att vara fysiskt aktiva och att få vara en lagspelare i en grupp.

Detta har vi tillsammans med Rydaholms GOIF kunnat erbjuda traktens barn och unga i många år genom barn- och ungdomsfotboll. För att vi ska kunna fortsätta göra det så behöver vi nu hjälp! Vi behöver fler som vill vara med att hjälpa till i de olika barn- och ungdomslagen som tränare, lagledare alternativt ”lag-förälder” (som fyller vattenflaskor, knyter skosnören och har lite koll). Oavsett om du bara kan vara med vissa tillfällen eller regelbundet är du varmt välkommen!

Är du intresserad eller har någon fråga så hör gärna av dig till
Henric Annmo på 0709 57 28 45 eller skriv till: henric.annmo@gmail.com