Horda AIK söker lagledare!

Horda AIK söker lagledare!

Efter vårens lyckade försök att få ihop en trupp med ett blandlag så står Horda AIK nu i behov av att stärka upp med en lagledare inför säsongen i reserv C 2021!

Vi är ett lag där alla är välkomna och där målet är att Munkavallen och Horda AIK ska fortsätta vara den självklara samlingspunkt i Horda som den alltid har varit! Genom åren har det varit många fantastiska ledare i Horda AIK och nu söker vi vårt nästa tillskott!

Rollen som lagledare innebär att vara spindeln i nätet utanför planen, exempelvis bjuda in bortalag och domare till matcher och enklare adminstrativa uppgifter som att registrera deltagare på träningar.

Engagemang värdesätts mer tidigare fotbollsmeriter!

Viss ersättning utlovas.

Vid intresse, kontakta:

Henric Annmo: mobil: 0709572845, mail: henric.annmo@gmail.com

Eller:

Nils Elf: mobil: 0705849484, mail: nilselff@gmaill.com