Seriepremiären slutade i moll. 0-4 i baken

Det var ett soligt och kallt Dännigelanda som mötte  Horda AIK´s mannar denna dag. Första matchen för säsongen i utvecklingsserien och vi var alla taggade inför matchen.

Det började dock lite dråpligt när Vederslöv/ Dänningelanda lyckades trycka in bollen efter viss kalabalik i straffområdet efter bara 5 minuter. Spelet var för övrigt jämnt i första halvlek men det var motståndarna som kom fram till de farligaste lägena. Särskilt hittade de fina bollar i djupled som resulterade i två mål till i första halvlek. Men Hordas grabbar vek inte ner sig utan kämpade på matchen ut.

Hela sju(!) nya spelare gjorde debut i den gulsvarta tröjan denna dag. Utifrån det måste är lagets prestation godkänd. Det ska bli spännande att se vad detta unga lag kan utvecklas till! Men klart är att samspelet på planen behöver bli bättre de kommande matcherna för att Horda ska lyckas vinna.

Extra eloge till mittbacksparet David Kubillus och Elnes Hajrovic som höll det tätt i mitten samt till yttermittfältaren Elize Byamungo som många gånger tog sig förbi på sin kant.

Signerat spelande ordföranden Elias Werkelid