Medlemskap

Som medlem i Horda AIK får du uppleva den gemenskap som vi har i vårt lilla samhälle.

Vill du vara passiv medlem och stötta oss så betalar du 200 kr per person, eller 400 kr för hel familj. Vill du prova på att träna och kanske rent av spela seriefotboll så kostar det 200 kr i träningsavgift , men då är medlemskap inkluderat. Då får du försäkring i Folksam, viss utrustning, frukt och dryck före A- och B-lagsmatcher samt middag vid bortamatcher som är mer än 8 mil bort.

Hör av dig till kassör Ann-Louise Persson på ann-louise.persson@hordagruppen.com eller 070-6345334 för instruktioner om hur du betalar medlemsavgiften. Bankgirot är 5557-5716. Använd det för medlemsskap eller använd den utdelade avin.

Träningsavgiften kan betalas direkt till tjänstgörande tränare.