Torpsbruk fick det Hårt

Torprsbruk – Horda 0-5

27/3 – 04

Horda startade i ett bra tempo första 25 minuterna kom inte Bruket över halvplan. Horda hade ett helt annat tempo. Men efter första halvan sjönk tempot i matchen och spelet blev jämnare. Första halvlek slutade 3-0 i Hordas favör.

Efter en rejäl utskällning i pausen övertog Horda återigen matchen. Båda lagen tröttnade lite på slutet. En extra eloge utdelas till Markus A som i slutet visade vad vilja betyder i idrottens värld. Bruksförsvararna låg som käglor i det egna straffområdet, när både Markus och bollen var i målet.

Ingen tillställning som gick till historien men en bra genomkörare. Bra spel blandades med sämre, lägstanivån är något vi måste jobba på kommenterade Håkan Andersson.

Resultatet skrevs till 5-0 i Hordas favör, målskyttar var Johan L, Markus A, Peter G, Albin P, Tobias R.

Sam gjorde sin första match i Hordatröjan, detta fick ett lyckligt som ni ser hålla nollan i debuten är inte fy skam. Albin P visade att han fortfarande är målfarlig. I övrigt gjorde alla sitt jobb och får godkänt.

Tilläggas bör att han som gjorde första målet ertappades av Torpsbruks materialare efter matchen med och stjäla matchbollen. Han hade tydligen blandat ihop fotboll med ishockey där det är brukligt att rama in pucken efter sitt första mål i föreningen.